Integritetspolicy

Vem är vi?

Företaget heter Blomsterpinglan AB och är placerat i Upplands Väsby.
Våra sajt är https://blomsterpinglan.se/butik. Huvudsidan är https://blomsterpinglan.se

Personlig data och varför vi behöver det

Personlig data som namn, postnummer, adress, telefonnummer/mejladress, är nödvändigt för att kunna färdigställa era order.
Utan ovanstående data blir det omöjligt att kunna säkerställa en bra köp- och leveransupplevelse.

Extern data

Vi använder oss av material från externa webbsajter som tex. Facebook och Instagram i olika sammanhäng för att kunna presentera våra tidigare producerad produkter.
Vi använder oss också av Google Analytics för kunna mäta antalet besökande på sidan, anpassa materialet, samt förbättra upplevelsen.

Lagring av data

Kommentarer som skrivs på sidan, kan sparas i obegränsad tid för att få möjlighet till uppföljning.
Om en profil skapas på sidan, sparas all data som används. Alla användare kan se, editera eller radera deras personliga information när så önskas. (dock inte användarnamnet). Administratören kan också se och ändra denna information.

Din data, din rättighet

Om du har använt dig av våra tjänster eller lämnat kommentarer, då kan du efterfråga en exporterat fil som innehåller den personliga data vi har om dig, inklusive all data du gett oss. Du kan också efterfråga att vi ska radera all data vi har om dig. Detta gäller dock inte data som vi enligt svensk lag har krav på att spara för administrativ, lagmässigt eller ur ett säkerhetsperspektiv.

Skydd av data

Din data är skyddat enligt gällande industristandarder och blomsterpinglan.se använder sig av SSL kryptering för säkra transaktioner.